Advies duurzaam wonen

O-emissie geeft adviezen om ook uw huis te verduurzamen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij geven een persoonlijk advies over welke stappen er genomen kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd in:

 

  • Isolatie
  • Verwarming
  • Energie opwekken en opslaan
  • Duurzaam bouwen
  • Alternatieve oplossingen voorstellen

Isolatie

Wij doen niet aan spouwmuur isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in buitenmuur isolatie en isoleren van binnen uit. Waarom geen spouwmuur isolatie? Een spouwmuur is een ventilatie muur, wanneer deze gevuld gaat worden, vindt er geen ventilatie meer plaats. Met alle gevolgen van dien.

Verwarming

Voor sommige huizen die uitstekend geisoleerd zijn is een warmtepomp de oplossing, maar voor veel huizen bestaan er betere en betaalbare oplossingen. Wij kunnen duidelijk uitleggen wat voor uw huis de beste oplossing zou kunnen zijn.

Energie opwekken en opslaan

Zonnepanelen zijn een mooie manier van energie opwekken. Maar let op, hier zitten ook nadelen aan. In de zomermaanden wek je teveel op, en in de wintermaanden heb je te weinig zelf opgewekte stroom. Je krijgt te maken met overproductie in de zomermaanden, salderingsregeling is nog steeds niet duidelijk afgesproken, een boete door verschillende energiebedrijven bij overproductie in de zomermaanden en wanneer het net overbelast raakt, dat uw zonnepanelen uitgeschakeld worden. Een accupakket biedt hier wellicht uitkomst. Ook hierin kunnen wij u een duidelijk advies geven. O-emissie ontwikkeld tevens een alternatief voor de energie armoede in de herfst en winter maanden. Later meer.

Duurzaam bouwen

O-emissie is ook nog importeur geworden van hout massief bouw huizen. Mocht u de mogelijkheid hebben om een nieuw huis te bouwen, of een grondstuk te bemachtigen om er een huis op te bouwen, kunnen wij u ondersteunen om een energie neutraal huis te realiseren. Deze kan ook nog eens stikstof vrij gebouwd worden, volledig naar uw wensen.
De methode van bouwen is ook nog eens een stuk goedkoper als de traditionele bouwwijze.

Alternatieve oplossingen voorstellen

Wij gaan niet mee met gisteren, wij denken out off the box. Wij zijn van mening dat het anders/beter/goedkoper kan.
Bent u ge nteresseerd welke oplossingen er voor uw huis mogelijk zijn? Neem dan contact op met O-emissie.
Via info@o-emissie.com kunt u zich aanmelden voor een advies gesprek. Dit advies gesprek brengt kosten met zich mee, voor een advies gesprek brengen wij u
200.00 in rekening. Dit aanbod geldt alleen voor de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland, Drenthe. Alle andere provincies worden extra kosten in rekening gebracht