Bijna 30 jaar wind in beeld


Bijna 30 jaar wind in beeld gebracht op deze KNMI windkaart, zodat u een goed zicht heeft op de verwachtingen van de GREENMIL.

Op de windkaart is in beeld gebracht waar de Greenmil zou kunnen functioneren. Toch bied dit geen garantie dat de Greenmil het gewenste stroompercentage zal gaan halen. Windenergie heeft 1 nadeel, de wind is niet constant. Bij zonne energie weet je dat ‘s morgens de zon op komt, en ‘s avonds weer onder gaat. Ook heeft het met het gebied waar u woont mee te maken wat de Greenmil gaat leveren. Bevind u zich in een compleet open vlakte waar geen hindernissen voorkomen, is het slagingspercentage duidelijk hoger. Bomen, huizen en andere hindernissen gaan de werking beïnvloeden. Ook moet altijd gekeken worden om de Greenmil op het hoogste punt te plaatsen.

De schoepenbladen van de Greenmil die momenteel getest worden zullen nog aangepast worden. Hiervoor wordt momenteel een 3D tekening van de nieuwe schoepenbladen gemaakt. Daarna zullen de bladen gefabriceerd en gemonteerd moeten worden.Momenteel pendelt de opbrengst tussen de 10/16 Ampère. Deze opbrengst moet uiteindelijk gaan tot 25 Ampère. Deze 25 Ampère staat gelijk met 300 Watt. Dit is de maximale opbrengst van 1 generator. De Greenmil zal standaard uitgerust worden met 2 generatoren.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze laatste ontwikkelingen? Mail ons dan...


J. SlinkmanReleased • 2019-12-05 09:20

Copyright© ZoZimpel.nl Hosting en Webdesign